Waarom MetVanMierlo

Mensen in beweging krijgen

Elke organisatie streeft naar het behalen van de doelstellingen. Toch zijn er altijd plekken binnen de organisatie waar het niet optimaal gaat. Dat staat het behalen van maximaal resultaat in de weg. Een objectieve, zeer ervaren blik, kan helpen de situatie te doorgronden en de oplossing te vinden, aan te bieden én te helpen implementeren.

Mensen helpen groeien

Als doorgewinterde (interim-)manager heb ik een scherp oog voor processen, maar vooral voor mensen. Met de juiste aandacht en begeleiding help ik hen ontwikkelen en grenzen te verleggen. Eén van mijn sterkste punten is mijn vermogen om connectie te maken met mensen op verschillende niveaus. Ik communiceer makkelijk, open, eerlijk en direct. Ik aarzel niet om zaken bespreekbaar te maken, maar veel vaker bereik ik resultaat met een lach. Ik sta niet boven maar tussen jouw mensen, waardoor de bereidheid om mee te werken aan veranderingen vaak veel groter blijkt te zijn!

Kennis en ervaring

Ik heb meer dan 20 jaar leidinggevende ervaring. Ik maakte deel uit van diverse managementteams en hield me bezig met strategische bedrijfsvraagstukken, maar ook met het aansturen van de dagelijkse operatie. Ik werkte in uiteenlopende branches, maar altijd met als rode draad klantcontact en een zo optimaal mogelijke service en ondersteuning van de klant. Ik heb veel kennis van customer support, sales, het internet (in het bijzonder de wereld van domeinnamen), inclusief privacy en security. Agile werken is voor mij niet vreemd. Mijn aanpak is pragmatisch, analytisch, no-nonsense, krachtig en oplossingsgericht, maar ook empathisch, communicatief, betrokken en vooral met een lach en een twist.